Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Catalunya | Cerdanyola - Sant Cugat

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Inici

Agenda

Agenda
No hi ha esdeveniments en l'agenda.


25-10-15

El passat dissabte 25 d' Octubre vam fer un acte sobre l'habitatge. Gràcies a tots per ajudar-nos a recollir signatures. Va ser tot un èxit!


Durant el mes d'octubre, Amnistia Internacional ha recollit  signatures de suport a la campanya "Darrere de cada porta hi ha una història" pel dret a l'habitatge a Espanya.Centenars de milers de persones a Espanya han perdut casa seva o estan en  perill de perdre-la després d'un procés d'execució hipotecària, que ignora l'obligació de protegir el dret humà a l'habitatge.  

A Sant Cugat, dins del marc de la Festa de Tardor, el grup d'Amnistia va participar recollint signatures per exigir el govern espanyol que aturi el desallotjaments.

Ens van recollir 285 signatures....

[Llegir més]

19-06-15

Milions de persones refugiades, condemnades a una vida de misèria i mort
S'estima que més de 1.700 persones han mort al mar Mediterrani durant el que portem de2015. És una xifra 100 vegades més alta que la de 2014.El passat mes d'abril, després d'investigar diferents incidents al mar durant el 2014 idesprés del naufragi de més de 800 persones, AI feia públic l'informe  " La vergüenza deEuropa a pique. Omisión de socorro a refugiados y migrantes" en el mar. Aquest informedocumenta el fracàs dels Estats europeus per acabar amb les morts i el patiment depersones migrants i refugiades al mar amb testimonis de supervivents de naufragis, detallales dificultats i limitacions de les actuals operacions de cerca i rescat al Mediterrani centrali exposa...

[Llegir més]

14-05-15

El 14 de Maig es va presentar als jardins del museu Ca n'Ortadó l'Informe d'Amnistia Internacional 2014/15.
La presentació va estar a càrrec de Dani Vilaró, responsable de comunicació d'Amnistia Catalunya i la Critina Mas, redactora de la secció internacional del diario ARA.

Amb la publicació de l'Informe Anual, Amnistia Internacional analitza els fets de 2014 i anticipa tendències de 2015 / 2016 en matèria de drets humans.

 

 

[Llegir més]

14-03-15

Acció per recolzar que es tornin les terres als seus propietaris.
Amb motiu de la darrera campanya d'Amnistia Internacional, ¡Torneu les terres robades a Colòmbia!,va tenir lloc a la Plaça Sant Pere de Sant Cugat un acte per recolzar que les terres siguin tornades als seus propietaris. 

Aprofitant el mercat de pagès, els membres d'Amnistia van invitar els visitants a transplantar un planter diferents horts el·laborats en caixes de fruita. 

La participació va ser molt alta. Van col·laborar més de 100 persones i es van aconseguir més de 300 signatures.

[Llegir més]

20-12-14

Lectura de Manifest de suport a la campanya 'Ciutats per la vida', a càrrec d'Amnistia Internacional.
L'Ajuntament de Cerdanyola organitza la Tardor Solidària 2014 des de la regidoria d'Immigració i Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de les entitats de cooperació locals.

Les principals activitats de l'edició d'enguany s'agrupen en actuacions impulsades per les entitats per donar a conèixer altres realitats culturals i socioeconòmiques.

A les 12 h es realitzarà l'activitat commemorativa del Dia Internacional contra la Pena de Mort amb la lectura de Manifest de suport a la campanya 'Ciutats per la vida', a càrrec d'Amnistia Internacional.

[Llegir més]

Mostrant resultats del 1 a el 5 de 56

1

2

3

4

5

6

7

Següent >