Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Catalunya

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Agenda i activitats  Notícies Locals  Notícia Catalunya

Notícia Catalunya
Catalunya. 24-04-17
Amnistia Internacional Catalunya i Festival Cruïlla, junts un cop més
Haz clic para ampliar
Amnistia Internacional Catalunya al Festival Cruïlla 2015. Imatge: AIC


Amb els drets humans sempre ben presents, el Festival Cruïlla de música torna el juliol (7-8 i 9) al Parc del Fòrum de Barcelona, amb una nova col·laboració d'Amnistia Internacional.

El públic assistent pot fer un donatiu de 2 euros a Amnistia Internacional quan compri la seva entrada per al festival.


Artistes com Jamiroquai, Pet Shop Boys, Los Fabulosos Cadillacs, Prodigy o Die Antwoord, entre altres, seran els encarregats d'animar el festival d'enguany. Per fer més visible el treball per als drets humans, el Festival Cruïlla i Amnistia Internacional cooperen en el marc del festival des de fa vuit anys. Tot per sensibilitzar el públic sobre la situació dels drets humans a tot el món i la necessitat de protegir-los.

Els i les assistents poden, en comprar el seu abonament o entrada, donar a l'organització 2€ per enfortir el treball en drets humans d'Amnistia Internacional.

Com es tradició, la línia musical del Cruïlla és força variada. Començant amb artistes com Youssou N'Dour, Kase.O, The Lumineers o Luthea Salom, passant per Parov Stelar, Txarango o Benjamin Clementine per acabar diumenge amb Jain i Morat. Els festival ens porta artistes de totes les edats i de diferents parts per poder disfrutar al màxim dels ritmes del món. Pel que fa a artistes compromesos, trobem una increïble Ani DiFranco, que a partir de la seva lluita feminista ve a mostrar el seu dinovè àlbum d'estudi, Binary.

Aquesta edició 2017 del festival compta amb un variat cartell musical que cobreix estils diversos per descobrir i disfrutar d'un cap de setmana amb bona música i consciència social.

+ Per a més informació del Festival

+ Per a més informació sobre les entrades i l'abonament amb la possibilitat de donació a Amnistia Internacional


I a les xarxes socials