Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Catalunya

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Agenda i activitats  Agenda del mes  Esdeveniment Catalunya

Esdeveniment Catalunya
Catalunya. 05-02-18
Xerrada sobre la pena de mort amb Adriana Ribas en el cicle Els Dilluns dels Drets Humans
Haz clic para ampliar
Cartell dels Dilluns dels Drets Humans dedicat a parlar de la pena de mort al món.


Dilluns 5 de febrer a les 19h a Cristianisme i Justícia (C/ Roger de Llúria, 13, Barcelona) tindrà lloc una xerrada sobre la pena de mort a càrrec d'Adriana Ribas, coordinadora d'Amnistia International Catalunya, i d'Irene de Puig, impulsora del grup IREF i del projecte de filosofia 3/18.

La xerrada, amb el títo La pena de mort avui. Execucions dins i fora la llei, s'emmarca en el cicle d'Els Dilluns dels Dets Humans, organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Mans Unides, Càritas Diocesana de Barcelona i el grup de Juristes Roda Ventura. Moderarà l'acte el periodista Albert Segura (programa Solidaris de Catalunya Ràdio)

Des d'Amnistia Internacional ens oposem a qualsevol condemna de mort: independentment del delicte, del seu autor i del mètode d'execució dels estats, ja que la pena de mort significa una violació del dret humà fonamental, que és el dret a la vida: els drets humans són per essència inherents a la persona.

+ Entrada lliure, sense inscripció prèvia. L'acte es retransmetrà en directe des de: www.cristianismeijusticia.net/en-directe


I a les xarxes socials