Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Catalunya

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Agenda i activitats  Agenda del mes  Esdeveniment Catalunya

Esdeveniment Catalunya
Catalunya. 19-02-18
Jornada Omid Kokabee “Ciència, Pau i Drets Humans” a Castelldefels
Haz clic para ampliar

El proper 19 de febrer i aprofitant el marc de la celebració del Dia Mundial de la Ciència per la Pau i el Desenvolupament, l’ICIP, la Universitat Politècnica de Catalunya i els ajuntaments de Castelldefels i de Sant Boi de Llobregat organitzen la Jornada Omid Kokabee “Ciència, Pau i Drets Humans”, que tindrà lloc al campus que la propia Universitat Politèctica te a Castelldefels.

Dedicada al físic iranià Omid Kokabee, condemnat a presó per rebutjar treballar en projectes militars al seu país, la jornada pretén reflexionar sobre la relació entre el desenvolupament científic i la promoció de la pau i els drets humans amb l’objectiu d’alertar sobre els perills que una utilització malintencionada de la recerca científica i tecnològica podria tenir sobre la seguretat humana i, també, potenciar el paper de la comunitat científica en la defensa i promoció dels drets humans i la pau.

Kokabee és precisament cas d'Amnistia Internacional i ha estat treballat pel grup del Penedès.

Les diferents sessions comptaran amb la participació d’experts dels àmbits acadèmic, científic i dels drets humans, entre els quals l'activista d'AI Espanya, Miguel Ángel Ramos.

Per a veure el programa i tenir més informació, podeu consultar a la web: http://icip.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/Jornada-ciencia-i-pau. L'entrada és lliure i cal confirmar l'assistència a activitats.icip@gencat.cat / 93 554 42 86


I a les xarxes socials