Logo de Amnistia Internacional
CABECERA

Secció Espanyola | Catalunya

Formulario para buscar dentro de la web de Amnistía España
CONTENIDO

Agenda i activitats  Agenda del mes  Esdeveniment Catalunya

Esdeveniment Catalunya
Catalunya. 25-04-18
Barcelona: projecció del documental "Sin Miedo" (Guatemala) i debat posterior
Haz clic para ampliar
Cartell de la pel·lícula "Sin miedo" (Claudio Zulián. Guatemala (2016)


Dimecres 25 d'abril, Casa Amèrica Catalunya organitza a Barcelona la projecció del documental SIn Miedo (Guatemala), en el marc del cicle LATcinema organitzat per Casa Amèrica Catalunya. Serà a les 20h als Cinemes Boliche (Avda. Diagonal, 508, Barcelona).

A continuació de la projecció, es farà un debat-col·loqui amb la presència del director del documental, Claudio Zulian, i de Danl Vilaró, portaveu d'Amnistia Internacional Catalunya. L'entrada és de 8€ (6€ amb el carnet Amic de Casa Amèrica Catalunya).

Sin Miedo és un documental que aborda el valor de la memòria a través de la lluita actual d'un grup de familiars de persones desaparegudes - més de 45.000 entre 1960 i 1996 - en el context de governs militars i el conflicte armat intern que va afectar Guatemala fins 1996.
 
Aquest documental té origen després de la condemna a l'any 2012 per part de la Cort Interamericana de Drets Humans a l'Estat de Guatemala pels delictes de desaparicions forçades.

Els familiars de persones segrestades i desaparegudes per l'exèrcit guatemalenc van demanar i aconseguir, entre altres mesures de reparació, la producció d'un documental a càrrec de l'Estat. Tot i que l'Estat de Guatemala s'ha negat a acatar la sentència i a produir la pel·lícula, l'aparició de Sin Miedo ofereix a les víctimes de familiars desapareguts il·luminar els aspectes polítics i humans d'aquesta llarga lluita per la justícia i memòria.

Projecció del documental "Sin miedo" i debat posterior amb Claudio Zulian, director, i Dani Vilaró, portaveu d'Amnistia Internacional Catalunya

Dimecres 25 d'abril a les 20h
Cinemes Boliche
Avinguda Diagonal 508, Barcelona
Entrada general: 8€


Més informació: http://americat.barcelona/ca/latcinema-sin-miedo-guatemala-cat


I a les xarxes socials